Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Το πολύ το μουντιάλ, το βαριέται κι ο φαγάς!

Και ναι δυστυχώς, το μουντιάλ τελείωσε. Για εσάς τους άνδρες.

Έκλαψες, είδες επαναλήψεις, το πέναλτι του Γκέκα, το κλάμα Βραζιλιάνων, τις τούμπες, τα δαγκώματα, πέναλτι πέναλτι και ξανά πέναλτι. Σε έφαγε και η πίκρα που κέρδισε η - κατά τ’ άλλα - φίλη μας Γερμανία. Τι σου έμεινε όμως;

Ναι φίλε μου, σου έμεινε η πίτσα και τα σουβλάκια που έχεις φάει για κάθε ένα πέναλντι που έβλεπες! Μην κοιτάς με απορία. Την κοιλιά σου να κοιτάς. Ούτε να μετράς τα πέναλτι, μπας και βρεις το λογαριασμό από τα σουβλάκια. Δε μετρώνται, είναι άπειρα!

Δε βαρέθηκες τα μισοζεσταμένα από το πήγαινελα σουβλάκια και τη φάτσα του Τάκη του ντελιβερά; Που υποστήριζε και Γερμανία.

Στην τελική πρέπει να βγάλεις μια βόλτα το κορίτσι σου, ή μάλλον να σε βγάλει αυτή αφού έχεις ριζώσει στο σπίτι τόσες μέρες. Όμως δε μπορείς να αποχωριστείς και τους φίλους σου.

Τόσες μέρες μαζί κλάψατε, συζητήσατε, φωνάξατε, αναλύσατε το κάθε οφσαιντ και φάουλ, θυμηθήκατε όλα τα παλαιότερα μουντιάλ και βάλατε κάτω όλους τους αθλητικογράφους και αναλυτές αφού παίρνατε και τη σκυτάλη του προπονητή-διαιτητή και ό,τι ρόλος σας βρισκόταν.

Μπορείς να τα συνδυάσεις ΟΛΑ! Σε βλέπω χαμογέλασες ξαφνικά. Όπου και αν είσαι, παράτα τα όλα και έλα στα Βόρεια. Εκεί είναι  η λύση σου. Kozi’s λέγεται! Δεν είναι ποδοσφαιριστής μην ψάχνεις google αμέσως εσύ! Όνομα είναι. 

Ήταν το 2010 όταν η Νοτιοαφρικάνικη κουζίνα ήρθε στη ζωή μας και έφερε ότι σου λείπει εκτός από σουβλάκια και πίτσες..

Για δες!



Ένα burgerάκι πάει πάντα παρέα με άλλο ένα burgerακι, καθώς όπως βλέπεις έχει δύο μπιφτέκια. Ναι, ναι όλο δικό σου!


Ουγκ. Ό,τι βλέπεις, φάτο και θα ξεχάσεις το όνομά σου!


Κι ένα γλυκάκι για να κατέβει κάτω. Και θα ξεχάσεις και το επίθετο.

Τίποτα απ’ αυτά δε χωράει στο τσεπάκι σου. Όλα αυτά, σε ένα πολύ καθαρό περιβάλλον με τρομερά ευγενικούς ανθρώπους, που έχουν έρθει απ’ τα ξένα για να τρέχουν τα δικά σου σάλια. Σωστά κατάλαβες έχουν αυτή την καλοσύνη που βλέπεις στα μάτια των Ελλήνων που έχουν ξενιτευτεί και χαμογελούν συνέχεια.

Το μέρος που θα κάτσει ο ποπός σου με φίλους και γυναικόπαιδα. Δε στο δείχνω. Ξέρεις γιατί; Για να πας να το δεις μόνος σου.

Βασική παρατήρηση.. Όπως λέει και το site: Kozi’s does not take reservations the earlier the better, άρα αν είσαι τυχερός (όχι σαν την Εθνική μας) θα βρεις και να κάτσεις.

Τι περιμένεις; Μια είναι η περιοχή που θα σου προσφέρει αυτήν την εμπειρία, ΜΕΛΙΣΣΙΑ! Και πιο συγκεκριμένα Παναγή Τσαλδάρη 32-34.

Ακόμα αναρωτιέσαι που είναι τα Μελίσσια? Πφφφ έλα να δεις σου λέω, έχουμε και το καλύτερο κλίμα των Προαστίων της πόλης μας! That’s my home. Και εμείς στο σπίτι μας είμαστε φιλόξενοι, πώς να το κάνουμε..


Η Πέρλα

3 σχόλια: